Receptinformatie
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180˚C.
Bekleed een natgemaakte vlaaivorm van 28 cm doorsnee met het deeg.
Bestrijk de bodem met de mosterd en strooi hierop de helft van de geraspte kaas.
Snijd de tomaten in plakken en leg deze op de kaas. Strooi de overgebleven geraspte kaas op de tomaten. Strooi hierover de peper en zout naar smaak
Koken
Bak de vlaai in ± 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Maak een topping van de macadamianoten en verse kruiden door ze heel fijn te hakken en in het midden van de gebakken vlaai op een hoopje te leggen.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.