Receptinformatie
In samenwerking met Isabel van De Hippe Vegetariër deze heerlijke snacks van witlof. Kies zelf je eigen vulling en toppings en creëer jouw eigen favoriete ‘witlofbootje’!
Voorbereiding
Snijd het kontje van de witlofstronk en zoek mooie bladeren uit voor je witlofbootjes.
Schil de komkommer/appel/bleekselderij en snijd in hele kleine blokjes.
Smeer een flinke theelepel Griekse yoghurt over de bodem van het witlofbootje.
Sprenkel een klein beetje citroensap over de appel en bleekselderij.
Verdeel de komkommer/appel en de bleekselderij over de witlofbootjes.
Kruimel er zachte geitenkaas overheen, of als je liever vegan bootjes maakt, strooi er dan wat rozijnen overheen.
Breng op smaak met zout en peper naar wens.
Koken
Garneer met pompoenpitten of walnoten.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.