Receptinformatie
Met deze perfecte vleesvervanger krijg je makkelijk je dagelijkse portie binnen. De chimichurri maakt het lekker fris en pittig.
Voorbereiding
Snijd de bladpeterselie, bieslook, oregano, knoflook, sjalotje en de rode peper fijn.
Meng dit alles met de citroensap (van een halve citroen per 4 personen), de rode wijnazijn, zout en peper en de olijfolie.
Smeer de portabella's in met een beetje olijfolie.
Koken
Rooster de portabella's aan beide kanten tot deze gaar zijn. Als je geen barbecue bij de hand hebt, kan dit ook in een grillpan.
Serveren
Serveer de portabella's direct met de chimichurri erop.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.