Receptinformatie
Groente en fruit in 1 belachelijk lekkere salade. Met de 'lollo bionda' ben je meteen in Italiaanse sferen. Niets meer aan doen.
Voorbereiding
Was de sla en de blauwe bessen. Scheur de sla in stukken.
Was de komkommer, verwijder de zaadlijst en snijd in plakjes. Snijd de plakjes door de helft.
Koken
Rooster de zonnebloempitten goudbruin.
Maak de dressing door een eetlepel citroensap, de honing en de olie te mengen. Proef en voeg eventueel citroensap toe. Breng verder op smaak met peper en zout.
Serveren
Doe de sla in een kom. Verdeel de komkommer hierover en vervolgens de blauwe bessen. Verkruimel de feta boven de kom en strooi de zonnebloempitten en cranberries erover.
Giet de dressing erover. Vlak voor het serveren even goed mengen.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.