Venkel en sperziebonen met een rundervinkje erbij
Receptinformatie
TIP: Bestrooi de krieltjes met de fijngehakte groene venkeltopjes.
Kook in een bodem water met zout de sperziebonen 5 min. Smelt in een koekenpan de boter.
Bestrooi de rundervinken met zout en peper en bak ze in 12-15 min. bruin en gaar. Kook intussen in ruim water met zout de krieltjes in 8-10 min. gaar. Neem het vlees uit de pan.
Snijd de prei in flinterdunne reepjes en was die heel goed. Bak de venkel en prei 2-3 min. Voeg de sperziebonen, mosterd en slagroom toe. Leg de rundervinken tussen de groenten. Smoor de groenten in 4-5 min. knapperig gaar. Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de groenten met de rundervinkjes over 4 borden. Schep er de krieltjes bij.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.