Receptinformatie
Dit is andere koek. Hartige koek zelfs! Zo gemaakt én lekker gezond.
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Was en hak de spinazie grof.
Schil de aardappels en rasp ze grof.
Pel en snipper het teentje knoflook.
Meng de spinazie met de aardappels, de gesnipperde knoflook, het ei en het paneermeel en breng op smaak met zout en peper.
Rol er balletjes van en druk deze een beetje plat.
Rol de balletjes door de bloem en schud overtollige bloem af.
Koken
Verhit de olie en boter in een grote koekenpan en bak de spinaziekoekjes aan weerszijden in 5 minuten krokant en gaar.
Serveren
Neem de spinaziekoekjes mee als tussendoortje voor werk of school!
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.