Receptinformatie
Dat is nog eens comfort food! De perfecte makkelijke maaltijd om mee op de bank te kruipen op die gure herfstdag.
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Maak de kool schoon, verwijder de harde kern en snijd in fijne reepjes.
Schil de pompoen, verwijder het vruchtvlees en snijd in kleine blokjes.
Maak de aardappelen schoon of schil ze en snijd in kleine blokjes.
Koken
Bak de aardappelblokjes op een met bakpapier beklede bakplaat ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Roerbak de pompoenblokjes 5 minuten. Voeg de kool toe en breng op smaak met kruiden of peper en zout. Roerbak nog 5-7 minuten.
Meng de eieren door de groenten en bak even mee, tot alles gaar is.
Serveren
Schep de aardappeltjes op diepe borden.
Schep het groentenmengsel op de aardappeltjes.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.