Receptinformatie
Dat is pas genieten: een knapzak vol paddenstoelen en je favo herfstgroente. Leuk om samen met de kids te maken!
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Veeg intussen de paddenstoelen schoon met keukenpapier. Was de tomaten. Schil en snijd de pompoen in dobbelstenen.
Vermeng de paddenstoelen, tomaten en pompoenblokjes met de olijfolie, crème fraîche, geitenkaas en honing. Knip de peterselie erboven fijn en meng voorzichtig door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
Knip vier stukken bakpapier af van ongeveer 30 bij 30 cm en verdeel het mengsel erover. Vouw het papier omhoog met de punten naar elkaar toe als een zakje en bind elk zakje dicht met (bind)touw.
Koken
Zet de zakje in het midden van de oven op een bakplaat en bak de inhoud in 20 minuten gaar.
Serveren
Serveer de zakjes gesloten op een groot plat bord zodat ieder zijn eigen knapzak open kan maken.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.