Receptinformatie
Het welbekende broodje pulled pork in een vega jasje! Je vervangt het vlees door één van onze favorieten: oesterzwammen. Maak het helemaal af met toppings als avocado, rode kool of augurk.
Voorbereiding
Trek de oesterzwammen in dunne slierten.
Snijd de knoflookteen fijn.
Meng de sojasaus en ketjap met de paprika poeder, komijn, cayennepeper en de normale peper.
Snijd de broodjes open.
Koken
Verwarm de olie in een koekenpan en bak de oesterzwammen met de knoflook.
Doe na twee minuten de saus erbij. Roer alles goed door en bak de zwammen lekker bruin en een beetje krokant.
Serveren
Leg in de opengesneden broodjes de rucola en daarop de 'pulled paddenstoel'.
Top af met knoflooksaus en koriander naar smaak.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.