Receptinformatie
Tijd om de traditionele gepofte aardappel te upgraden. Deze zoete versie is makkelijk te maken, gezond en zorgt voor een echt feestje op je bord!
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Wikkel de aardappels in aluminiumfolie en leg ze 25 minuten op de barbecue.
Snijd ondertussen de knoflook, rode peper en de peterselie fijn en meng dit door de afgespoelde kikkererwten.
Voeg de tomaatjes hieraan toe samen met het peper en zout en een lepel olijfolie. Meng alles goed door elkaar.
Haal de aardappels na 25 minuten van de barbecue en maak het pakketje voorzichtig open.
Snijd de aardappel aan één kant in en vouw ze open.
Leg hierop het kikkererwten/tomaten mengsel en vouw weer dicht.
Koken
Leg de pakketjes weer terug op de barbecue en laat zo'n 10 tot 15 minuten liggen.
Serveren
Serveer de aardappels direct. Eventueel met yoghurt- of knoflooksaus. Pas op, de tomaatjes kunnen heel heet zijn!
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.