Receptinformatie
Deze pastarolletjes kun je samen met de kinderen maken. Volg deze eenvoudige stappen, en het kan niet snel mislukken. Deze rolletjes zijn gevuld met een mengsel van paddenstoelen, spinazie en ricotta. Lees verder voor het volledige recept en geniet van deze verrukkelijke paddenstoel-spinazie rolletjes met een Italiaanse twist!
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Was de spinazie.
Boen de paddenstoelen schoon en snijd in lange repen.
Snijd de ui in halve ringen en pers de knoflook.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Koken
Kook de lasagnevellen 4-5 minuten. Laat afkoelen.
Fruit de ui en de knoflook in een beetje olie. Voeg de paddenstoelen toe en bak mee. Breng op smaak met Italiaanse kruiden, peper en zout.
Voeg tot slot de spinazie toe en bak tot deze net begint te slinken.
Leg een lasagnevel in de breedte op een plankje. Doe er wat ricotta op en leg er wat van het paddenstoelmengsel op.
Rol het vel op en leg het rolletje in een ovenschaal. Werk zo door totdat het paddenstoel-spinaziemengsel op is.
Strooi de geraspte kaas over de rolletjes in de ovenschaal en zet 8-10 minuten in de voorverwarmde oven, tot de kaas gesmolten is en de rolletjes beginnen te bruinen.
Serveren
Zet de ovenschaal op tafel en strooi er nog wat van de Italiaanse kruiden over.
Schep de rolletjes op de borden.
Serveer er een lekkere salade bij.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.