Receptinformatie
Nacho's als avondeten is natuurlijk al een feest, maar tijdens de lunch? Het kan gewoon! En deze neem je ook nog eens overal mee naartoe zónder dat je nacho's zompig worden: gewoon in je salad jar.
Voorbereiding
De dressing is je eerste laag. Voeg de Griekse yoghurt en salsa saus toe en roer dit door elkaar.
Voeg hier bovenop de kidneybonen en maïs toe.
Marineer de kip in taco kruidenmix.
Koken
Verhit wat olie in een koekenpan en bak de kip tot deze gaar is. Laat het afkoelen en leg bovenop de bonen.
Halveer de cherry tomaatjes en pel de avocado en snijd deze in blokjes. Sprenkel wat citroensap over de avocado tegen het verkleuren. Voeg beiden toe bovenop de kip.
Voeg als allerlaatste de wat eikenbladsla toe en natuurlijk de nacho's.
Serveren
Deksel erop en meenemen maar!
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.