Receptinformatie
Dat lekkere Indiase naanbrood is een prima pizzabodem. Beleg ‘m met rode paprikapesto en natuurlijk lekkere groente en kaas. Makkelijk en snel voor doordeweeks!
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 225 graden.
Rooster de pijnboompitten. Zet apart en laat afkoelen. Snijd de knoflook in stukjes.
Verwijder de zaadlijsten uit de paprika’s. Snijd de rode in stukjes en de gele in flinterdunne reepjes.
Snijd de champignons en mozzarella in plakjes.
Rasp de Parmezaanse kaas en ris de blaadjes van de tijm.
Koken
Doe de rode paprikablokjes samen met de geroosterde pijnboompitten, Parmezaanse kaas, knoflook, olijfolie, tijm, peper en zout in een keukenmachine en maal tot pesto. Wil je 'm echt supersnel? Je kunt ook pesto uit een potje gebruiken.
Besmeer de naanbroden royaal met paprikapesto (wat overblijft kan lekker nog op de boterham!).
Beleg de naanbroden met mozzarella, spinazie, champignonplakjes en paprikareepjes.
Bak 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Serveren
Serveer één pizza per persoon.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.