Receptinformatie
Vuurwerk om op te eten? Jazeker. Deze spiesjes knallen van kleur en happen lekker weg op oudejaarsavond.
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Was en snijd de komkommer in 3 stukken van 10 centimeter en snijd de drie stukken elk in de lengte in 4 kwarten. Snijd de zaadlijsten er af.
Maak de paprika schoon en snijd er 12 driehoekjes uit.
Koken
Rijg aan 12 satéprikkers elk eerst een tomaatje, dan in de lengte een kwart komkommer en op het laatst een driehoek.
Serveren
Steek de prikkers met de onderkant (als een stekelvarkentje) in de bolle kant van een met aluminiumfolie ingepakte halve meloen.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.