Receptinformatie
Serveer deze schitterende sterren als voorafje tijdens het kerstdiner en je steelt de show. En lekker makkelijk: de garnalensalade bereid je gewoon vooraf.
Voorbereiding
Was de appel, snijd deze in vieren, verwijder het klokhuis, snijd de appelparten in kleine blokjes en besprenkel met het citroensap.
Pel de ui en snijd in piepkleine blokjes.
Roer een saus van de mayonaise, crème fraîche en honing en breng op smaak met zout en peper.
Roer de blokjes appel, ui en de garnalen door de saus en zet tot gebruik afgedekt koel weg.
Koken
Maak de witlof schoon en haal er 12 mooie blaadjes van af.
Leg op vier borden elk 3 blaadjes als een ‘ster’, vul ze met de garnalensalade en bestrooi licht met de zwarte peper.
Garneer elk bord met 3 sprieten bieslook.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.