Receptinformatie
Lekker kruidig en snel op tafel: dat zijn deze Indiase tandoori wraps boordevol groente.
Voorbereiding
Was de aubergine, paprika’s en tomaat.
Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Pel en snipper de sjalotten.
Snijd de aubergine en paprika’s in stukken. Snijd de kip(dij)filet in reepjes.
Koken
Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de kip(dij)filet goudbruin.
Voeg de sjalotten toe en bak deze 1 minuut mee. Voeg daarna de aubergine en paprika toe en bak ca. 3 minuten.
Voeg de tandoori-currypasta toe en bak al roerende gedurende 2 minuten op middelhoog vuur.
Zet het vuur laag en voeg 3 à 4 eetlepels water toe. Bak het mengsel in ongeveer 8 minuten gaar. Schep dit af en toe om.
Snijd intussen de peper in de lengte door, verwijder de zaadlijsten en hak de peper fijn.
Snijd de tomaat in blokjes en laat het vocht goed uitlekken in een zeef.
Snijd de avocado in de lengte doormidden, verwijder de pit, lepel het vruchtvlees eruit en prak dit in een kom met een vork fijn. Roer de tomaat en naar smaak rode peper door de avocado.
Besprenkel de wraps met water en verwarm elke wrap ca. 15 seconden per zijde in een koekenpan. Of verwarm alle wraps op een bord ca. 1 minuut in de magnetron op 750 watt of per stuk gedurende 10 seconden.
Smeer de avocadospread op de warme wraps, schep de groenten erop en rol de wraps op. Zet ze eventueel vast met een prikker.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.