Receptinformatie
Speciaal voor het Zomerfruit Festival bedacht Sabine van Oh My Foodness de honing-bramenmocktail. Sabine: "Als er iets is waar ik als zwangere helemaal weg van ben deze zomer zijn het wel MOCKTAILS. Non-alcoholische cocktails, I love it. Het liefst maak ik ze met zoveel mogelijk zomerfruit."
Voorbereiding
Pureer de bramen samen met de rode peper (1/4 per 2 glazen èn zonder pitjes!), honing, muntblaadjes en water en haal dit door een zeef.
Vang de bramensiroop op en verdeel deze over de glazen.
Leg een verse braam in ieder glas en knijp hier het limoensap over uit.
Vul de glazen vervolgens halfvol met ijs en schenk de glazen vol met bruisend water.
Serveren
Roer even goed door, steek een takje munt en een rietje in ieder glas en leg er nog een verse braam bovenop.
Liever een echte cocktail? Doe dan een flinke scheut wodka in elk glas.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.