Receptinformatie
Wie had gedacht dat je van simpele boterhammen zoiets moois en lekkers kon maken!
Voorbereiding
Verwarm de oven voor tot 200 °C
Snijd eventueel de korsten van de boterhammen.
Bekleed de bodem van de bakvorm ø 30 cm met bakpapier en vet het papier en de randen goed in met boter.
Verdeel de boterhammen over de bodem en zorg ervoor dat de randen van de vorm ook bedekt zijn. Druk het brood goed aan.
Snijd de ui en de knoflook heel fijn.
Snijd de kool in dunne repen en de paddestoelen in kwarten.
Koken
Verhit de olie in een ruime koekenpan en fruit de ui met de knoflook goudgeel en glazig.
Voeg de kool en paddenstoelen toe en bak deze in ± 7 minuten beetgaar.
Neem de pan van het vuur en schep er de pesto, de kruiden, de helft van de Parmezaanse kaas en de eieren door. Breng verder op smaak met versgemalen peper en eventueel zout.
Verdeel het mengsel over het brood in de vorm en bestrooi met de rest van de Parmezaanse kaas en de boerenkaas.
Bak de broodtaart in ± 25 minuten in het midden van de voorverwarmde oven goudbruin.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.