Receptinformatie
Deze stomende pasta bomvol groente houdt je warm en gezond. Lekker tijdens koude dagen.
Voorbereiding
Schil de knolselderij en wortel en snijd in kleine blokjes van 1 cm.
Snijd de paprika in kleine reepjes.
Snipper de ui.
Hak de peterselie fijn.
Koken
Verhit olijfolie in een braadpan. Fruit de ui totdat deze glazig wordt.
Voeg de wortel en knolselderij toe en bak dit ongeveer 5-10 minuten.
Voeg de paprika, groentebouillon, tomatenblokjes, paprikapoeder, gemalen komijn, zout, balsamicoazijn en laurierbladeren toe.
Breng op smaak met peper roer de saus goed door.
Breng het mengsel aan de kook en laat 20 minuten zacht pruttelen tot de knolselderij gaar is. Als de saus te ver inkookt, voeg dan wat water toe.
Kook ondertussen de macaroni volgens de verpakking.
Serveren
Meng de macaroni met de saus en hussel goed door elkaar.
Serveer de pasta met fijngehakte peterselie.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.