Gehaktschotel met spitskool
Receptinformatie
Snijd de aardappelen in stukken en kook ze in een bodem water met zout in ca. 20 min. gaar. Verhit in een hapjespan de olijfolie. Fruit de ui. Voeg het gehakt toe en bak rul. Bestrooi met de kerriepoeder en bak 1 min. mee. Voeg de spitskool in 2-3 porties toe en bak al omscheppend in 5-6 min. gaar. Schep de abrikozenjam erdoor en breng op smaak met zout en peper. Schep de gehaktschotel op 4 borden en serveer met de gekookte aardappelen.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.