Receptinformatie
Haal je groene asperges maar onder de grill vandaag of uit dat plakje spek, want daar hebben we een betere bestemming voor... Dit is dé snacksperge!
Voorbereiding
Snijd de onderkant van de asperges als deze een beetje uitgedroogd zijn. Snijd ze vervolgens in de lengte doormidden.
Bedek de asperges met een laagje bloem.
Roer de eierdooiers, de bloem en het koude water tot een beslag en haal de asperges hier doorheen.
Koken
Verhit de olie tot ongeveer 180 graden.
Frituur de asperges in kleine porties en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Serveren
Bestrooi met zeezout en serveer met partjes citroen.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.