Receptinformatie
Serveer de zon op tafel met deze Thaise schotel boordevol gezonde ingrediënten! Dit doet verlangen naar verre oorden...
Voorbereiding
Pel en hak het teentje knoflook fijn.
Snijd de kipfilet in dunne plakken en bestrooi met zout en peper.
Was de rode paprika en snijd in blokjes.
Klop de eieren los met zout en peper.
Was de courgettes en snijd met een spiraalsnijder (of met een rasp) lange noedels.
Roer een sausje van de vissaus, ketchup, honing en azijn.
Was de taugé en laat uitlekken in een vergiet.
Hak de pinda’s grof.
Maak de bosuitjes schoon en snijd in flinterdunne ringetjes.
Was en snijd de limoenen elk in 4 parten.
Koken
Verhit de olie in een wok of grote koekenpan en fruit de knoflook 30 seconden.
Voeg de kipblokjes en rode paprika toe en bak 3 minuten mee.
Schenk het eiermengsel bij de kip en bak 2 minuten mee.
Roer de courgette-noedels, sausje en tauge door het mengsel en bak nog 2 minuten mee.
Serveren
Schep de Pad Thai in een mooie schaal en bestrooi met de gehakte pinda’s en bosuitjes.
Leg de parten limoen erbij.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.