Receptinformatie
Proost! Speciaal voor het Zomerfruit Festival dook Isabel van De Hippe Vegetariër voor ons de keuken in. En dit keer niet voor een lekkere vega-creatie, maar een superverse en vooral zomerse mocktail. Dit wil je proberen!
Voorbereiding
Doe de kurkuma, kristalsuiker en munt in een glas en kneus het geheel met een cocktailstamper.
Voeg de frambozen toe en kneus nogmaals.
Doe rode bessen en ijsblokjes in het glas, knijp de partjes sinaasappel uit en voeg vervolgens ook de sinaasappelpartjes toe aan het glas.
Let op: je hebt maar een halve sinaasappel per twee glazen nodig. De rest mag je ondertussen lekker opsnoepen.
Roer de ingrediënten door elkaar met een lange lepel.
Serveren
Voeg bruiswater aan het glas toe en serveer!
Tover jij je mocktail liever om tot cocktail? Doe er dan een scheutje rum bij.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.