Receptinformatie
Een heerlijke zoete salade van spruitjes die zowel warm als koud kan worden gegeten. De bessen maken het gerecht lekker fris en de pecannoten zorgen voor een extra bite!
Voorbereiding
Warm de oven voor op 220 graden.
Maak de spruitjes schoon en snijd de appel in partjes.
Was de rode bessen en haal ze los van het takje.
Koken
Mix de spruitjes, de appel en een paar eetlepels olijfolie door elkaar in een ovenschaal.
Plaats de ovenschaal een half uur lang in de oven, totdat de spruitjes gaar zijn.
Serveren
Voeg de bessen, de noten en het diksap toe. Roer goed door.
Breng de salade op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!
Kijk <a href="https://eethetbeter.nl/recept-voor-hartige-taartjes-met-tomaat-voor-bij-de-borrel/ "target=_blank>hier</a> voor de hele blog!
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.