Receptinformatie
Makkelijk te maken en weer eens wat anders, dat is deze wraptaart. Vul ‘m met allerlei lekkere groenten uit het seizoen en je kunt eindeloos variëren. Succes gegarandeerd!
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een springvorm in met wat olie.
Maak alle groenten schoon en snijd in stukjes.
Koken
Fruit de ui. Roerbak achtereenvolgens de wortel, kikkererwten, paprika, prei, champignons en courgette op hoog vuur.
Voeg de tomatenblokjes toe en roer alles goed door. Breng op smaak met Italiaanse kruiden, peper en zout en laat kort koken.
Leg een wrap op de bodem van de springvorm. Schep ongeveer 1/6 van het groentenmengsel hierop. Maak zo nog zes lagen; je eindigt dus met groentenmengsel bovenop.
Strooi geraspte kaas over de taart en bak 20 minuten in de voorverwarmde oven. Leg een stuk aluminiumfolie erover als de kaas te bruin wordt.
Serveren
Haal de ring van de springvorm en verplaats de taart met een spatel naar een mooi groot bord.
Snijd punten van de taart en serveer direct.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.