Receptinformatie
Voorbereiding
Was de witlofstruikjes en laat goed uitlekken.
Klop in een kommetje het ei los, Pers de knoflook erboven uit.
Melk, gruyère, emmentaler en nootmuskaat erbij doen en tot een sausje kloppen.
Oven voorverwarmen op 200 ºC.
Koken
Bak de worstjes met een klontje boter bruin.
Leg de witlof in een beboterde ovenschaal en giet de saus eroverheen.
Dek de schotel af met plakjes belegen kaas.
Laat in de over de witlofschotel in circa 15 minuten door en door heet en goudbruin worden.
Als je oven te klein is, geen probleem want dan bak je de röstirondjes in een koekenpan lichtbruin. En anders samen met de witlof op een bakblik in de oven.
Serveren
Serveer heerlijk met röstirondjes en een gebakken worstje.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.