Receptinformatie
Voorjaar: het is weer tijd voor heerlijke wraps! Deze kleine hapjes zijn ideaal voor op een verjaardag, feestje of gewoon lekker op de bank.
Voorbereiding
Snijd ongeveer 2cm van het onderste deel van de asperges en leg ze op een schaal.
Snijd met behulp van een klein bord of een kommetje uit elke tortilla drie rondjes met een doorsnede van 10 centimeter.
Snijd de avocado, geitenkaas en radicchio sla in reepjes of stukjes.
Verhit een grillpan of tosti ijzer en bestrijk deze met olie.
Koken
Rooster ze in 2 minuten mooi bruin gaar en vergeet ze in de grillpan niet af en toe om te keren.
Leg de asperges hierna in een lage schaal, strooi er peper en zout over en laat ze afkoelen.
Leg in het midden van de tortillarondjes de asperges, avocado, geitenkaas en radicchio sla.
Sprenkel er wat dressing over.
Serveren
Vouw de onderkant en zijkanten van de wrap over de vulling en wikkel de onderkant om met een stukje bakpapier of aluminiumfolie.
Serveer in een bekertje of servetje.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.