Stamppot van spruitjes met braadworst
Receptinformatie
De aardappelen schillen, wassen en beetgaar koken voor een simpele puree. Even met de ouderwetse stampen en een scheutje melk en een klont boter de puree klaarmaken.. Al sje het lekker vindt een snufje nootmuskaat en natuurlijk zout en peper erbij doen.
De spruitjes schoonmaken (grote spruitjes halveren), wassen en in ca. 8 minuten beetgaar koken. De paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In een braadpan boter verhitten. De worsten in ca. 7 minuten gaar bakken, regelmatig draaien. De olijven in plakjes snijden.
De spruitjes, paprika en olijven erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. De groenten serveren met de worsten op een bodempje van de puree.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.