Receptinformatie
Voorbereiding
Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Pel en snipper de ui fijn. Borstel de champignons schoon en snijd deze in plakjes. Pers het teentje knoflook.
Koken
Verhit 2 eetlepels boter in een koekenpan en fruit hierin de ui met paprikapoeder, paprika, champignons en knoflook ca. 5 minuten. Bak de tomatenpuree ca. 1 minuut mee. Verwarm wodka en crème fraiche in de saus mee en breng deze op smaak met zout en peper.
Verhit de overige boter in een koekenpan, kruid de biefstuk met peper en bak deze op hoog vuur in ca. 4 minuten rondom bruin en rosé van binnen.
Serveren
Verdeel de biefstuk over 4 borden en bestrooi ze met zout. Schep saus over het vlees en garneer het gerecht met een takje peterselie. Lekker met sperziebonen en aardappelkroketjes.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.