Receptinformatie
Feest op een stokje! Door de roze frambozen, rode aardbeien en paarse bramen zijn deze ijsjes niet alleen heel lekker maar ook een lust voor het oog. Welke smaak is jouw favoriet?
Voorbereiding
Voor 6 ijsjes. Doe de frambozen en de 125gr kokosyoghurt in een bakje en pureer deze met de staafmixer tot een gladde massa. Je kunt hier ook een blender voor gebruiken.
Doe hetzelfde voor de aardbeien met 25 gram kokosyoghurt en bramen met 75 gram kokosyoghurt.
Koken
Je hebt nu 3 bakjes met fruit-kokosyoghurt puree. Neem de ijsjesvorm en verdeel hier de roze frambozenyoghurt over.
Maak vervolgens een rood laagje van de aardbeien yoghurt.
Eindig met een paars bramenyoghurt laagje. Het kan zijn dat de laagjes een beetje door elkaar gaan lopen. Wil je hele strakke laagjes, zet de ijsjes dan na elk laagje een uurtje in de vriezer voordat je het volgende laagje in de vormpjes doet.
Steek de stokjes in de ijsjesvorm en zet de ijsjes in de vriezer en vries ze minimaal 6 uur in. Doe dit bijvoorbeeld in de avond zodat je de volgende dag meteen kunt genieten van een zelfgemaakt ijsje.
Serveren
Haal de ijsjes voorzichtig uit de vorm door ze kort te verwarmen in je handen. Eet smakelijk!
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.