Receptinformatie
Voorbereiding
Schil de aardappelen en snijd deze in blokjes van 2 cm.
Maak het witlof schoon en snijd deze in repen.
Koken
Breng een pan met ruim water en zout aan de kook en kook hierin de aardappelblokjes circa 5 minuten.
Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak hierin het witlof 1 minuut. Giet de aardappelen af
Voeg de aardappelen, melk, room, roomkaas en ham aan het witlof toe en laat de saus circa 5 minuten op zacht vuur inkoken.
Leng, als de saus te dun is, de maïzena met 1 eetlepel water aan en bind de saus hiermee.
Breng de witlofschotel op smaak met zout en peper. Hak de peterselie fijn en garneer hiermee de roerbakschotel.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.