Receptinformatie
Drie kleuren paprika's maken van deze bami een echt feestje. Daar zegt zelfs de moeilijkste eter geen nee tegen!
Voorbereiding
Maak de paprika’s schoon en snijd ze in repen.
Was de tauge.
Pel de knoflook.
Koken
Kook de eieren in 10 minuten hard.
Verhit intussen de olie in een wok en bak de paprikarepen in 10 minuten al omscheppend knapperig gaar.
Kook de bami gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Pers de knoflook boven de paprika uit en schep de taugé erdoor.
Verhit de satésaus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Schep de bami en de ketjap door het paprikamengsel, breng op smaak met zout en peper en en doe over in een mooie kom.
Pel en halveer de eieren.
Serveren
Leg de halve eieren met de eigeelkant naar boven in een ring op de bami en schep de satesaus middenin.
Bestrooi met de sesamzaadjes.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.