Receptinformatie
Met burrito's kun je eindeloos variëren. Deze variant is er eentje met pit: met gekruide worstjes en paprika. Echte durfals voegen nog wat extra chili toe!
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Maak de paprika’s schoon en snijd in reepjes.
Was de ijsbergsla en snijd in dunne reepjes.
Was en droog de spinazie voorzichtig.
Koken
Verwarm olie in een pan. Bak de worstjes op hoog vuur aan.
Voeg de paprikareepjes toe en bak mee. Voeg eventueel wat chilipoeder toe voor extra pit. Zet het vuur iets lager tot de worstjes gaar zijn en de paprika zacht.
Serveren
Verwarm de tortilla’s (zie verpakking) en leg ze op een bord. Verdeel de spinazie over de tortilla’s. Verdeel ook de warme paprikareepjes over de tortilla’s.
Haal de worstjes uit de pan en snijd in stukjes. Leg op elke tortilla stukjes worst en doe er wat chilisaus of –mayonaise op.
Vouw één kant dicht en rol de tortilla’s op. Serveer 2 tortilla’s per persoon.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.