Receptinformatie
Je staat in de supermarkt voor de ingrediënten van je homemade pizza en kan niks anders bedenken dan de standaard tomatensaus en mozzarella. Herkenbaar? Deze pizza is de oplossing. Want heb jij ooit peer en spruitjes op je pizza gehad? Precies!
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 230°C.
Snijd de spruitjes en de uien fijn.
Bak ze samen in een grote pan, op middelhoog vuur, met de olijfolie, wat zout en peper, en de tijm.
Bak ongeveer tien minuten, voeg de balsamico-azijn toe en laat nog drie minuten staan.
Snijd de peer in zessen en bak deze een minuut in een pan met de boter.
Koken
Verspreid het pizzadeeg op een bakplaat en bak deze vijf minuten in de oven.
Haal het uit de oven en verspreid de spruiten en het uienmengsels erover.
Beleg verder met de peren, de geraspte kaas en de walnoten zet het geheel nog 10 minuten terug in de oven.
Serveren
Voeg een extra lepel olijfolie en balsamico azijn toe en top af een snuf zwarte peper.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.