Receptinformatie
Je hoeft echt de deur niet uit voor een heerlijk ontbijtje. Terwijl de potjes in de oven staan, maak jij je cappuccino klaar. Zo heb je die hippe ontbijttent helemaal niet nodig!
Voorbereiding
Roer de havermout, honing, drie eetlepels olie en het ei goed door elkaar.
Snijd de abrikozen in kleine stukjes.
Schil de peren, snijd deze in blokjes en vermeng ze met de abrikozenstukjes en het kaneelpoeder.
Verdeel het perenmengsel over vier ovenvaste schaaltjes en schep het havermoutmengsel hier overheen.
Koken
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Bak de peren-potjes in 20 minuten gaar.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.