Pasta met paprika, tomaten, feta en andijvie
Receptinformatie
Voorbereiding
Breng in een waterkoker 1/2 liter water aan de kook.
Snijd de cherrytomaten in vieren.
Halveer de paprika, verwijder steel en zaadlijsten, snipper het vruchtvlees.
Snipper het sjalotje.
Laat de feta uitlekken, vang de olie op.
Koken
Strooi de pasta in een kookpan, schenk het kokende water er op, roer om en breng het water opnieuw aan de kook. Voeg desgewenst 1 theelepel zout toe en kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stort de pasta in een vergiet en schep het terug in de pan.
Verhit intussen 1 eetlepel olie (van de kaas) en fruit hierin de uisnippers lichtbruin. Schep de tomaten en paprika erbij en roerbak 2 minuten. Schep de andijvie erbij en roerbak 1 minuut. Meng het gebakken mengsel met kappertjes en feta door de pasta.
Breng op smaak met zout en peper en serveer direct.
Serveren
Serveer de geraspte kaas erbij.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.