Receptinformatie
Voorbereiding
Snijd de onder en bovenzijde van de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd elke paprika in 10 rechte repen.
Snijd de kipfilets in dunne plakken.
Roer in een kom de olie en Italiaanse kruiden door elkaar en bestrijk hiermee de paprika en plakken kipfilet.
Ontpit de zwarte olijven.
Koken
Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking al dente.
Verhit een grillpan op hoog vuur en grill hierin de paprikarepen in ca. 1-2 minuten per zijde en de kipfilet in ca. 2-3 minuten per zijde goudbruin en gaar.
Giet de tagliatelle af, roer er de pesto, zout en peper door en schep de paprika’s, kipfilet, rucola, olijven en Parmezaanse kaas door de pasta.
Serveren
Verdeel het gerecht over 4 borden.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.