Receptinformatie
Zó lekker! En niet alleen omdat 'ie zo makkelijk gemaakt is. Deze hartige strudel is ideaal voor elk dinertje.
Voorbereiding
Let op: het filodeeg moet je minimaal 1,5 uur voor je begint al uit de vriezer halen.
Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met een vel bakpapier.
Verkruimel de feta en snipper de ui.
Koken
Fruit de ui met de paddenstoelen en spinazie tot de spinazie is geslonken.
Haal de paddenstoelen-spinaziemix van het vuur en voeg wat tijm en zwarte peper toe. Voeg dan de feta toe en meng het geheel goed door elkaar.
Voeg dan de feta toe en meng het geheel goed door elkaar.
Leg een plak filodeeg op de bakplaat en bestrijk licht met wat gesmolten boter.
Leg de dan de volgende plak erop en bestrijk deze ook licht met boter. Je kan vervolgens zelf bepalen hoe je de strudel wilt rollen.
Schep de vulling op het deeg en vouw de strudel goed dicht. Bestrijk eventueel met wat extra boter om goed dicht te plakken.
Bak de strudel in het midden van de oven in 15 tot 25 minuten gaar zodat hij mooi goud kleurt.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.