Receptinformatie
Voorbereiding
Schil de aardappelen, snijd ze in vieren kook ze in kokend water met wat zout in ± 15 minuten gaar.
Maak intussen de spinazie schoon, hak ze fijn. Snijd de snijbonen in dunne reepjes en hak de ui fijn.
Koken
Kook de snijbonen in kokend water met wat zout gedurende 8 minuten. Doe de spinazie in een vergiet en schenk er kokend water over, laat het goed uitlekken.
Verwarm de boter in de melk. Stamp de aardappelen fijn met een stamper, schep de warme melk er samen met de Provençaalse kruiden, gekookte snijbonen en spinazie door.
Serveren
Serveer de groene stimpstamp met in reepjes gesneden gerookte kipfilet.
TIP: voor een vegetarische variant vervang je de kipfilet door belegen boerenkaas of roomkaas voor een romige stimpstamp.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.