Receptinformatie
Voor dit witlofrecept heb je minder dan 5 ingrediënten nodig! Met witlof als basis, gevuld met romige Boursin en omwikkeld met hartige ham, zullen deze witlofrolletjes in de smaak vallen. We love witlof!
Voorbereiding
Maak de struikjes witlof schoon.
Smeer de bodem en zijkanten van een ovenschaal met de olijfolie
Koken
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Kook de struikjes witlof 10 minuten in een grote pan met kokend water en zout.
Giet de struikjes witlof af boven een vergiet, laat ze goed uitlekken en iets afkoelen.
Snijd elk struikje witlof als een broodje open, bestrijk de binnenzijden dik met de kruidenkaas en klap ze weer dicht.
Rol elk struikje witlof in een plak rauwe ham en leg ze naast elkaar in de ovenschaal.
Bak de struikjes in 10 minuten gaar.
Serveren
Serveer de gevulde witlofstruikjes met pasta met groene pesto.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.