Receptinformatie
Ham, mozzarella en broccoli; het lijkt wel een pizza. Maar dan net even anders! Deze gevulde omelet kan gelukkig wél tussen de middag als lunch.
Voorbereiding
Maak de broccoli schoon en verdeel ze in kleine roosjes.
Snij de mozzarella elk in 6 plakken.
Rol de plakjes ham op.
Klop de eieren los met de melk en voeg zout en peper naar smaak toe.
Koken
Kook de broccoli in 5 minuten beetgaar en laat in een vergiet goed uitlekken.
Verhit de boter in een grote koekenpan en giet het eiermengsel erover uit
Leg de broccoliroosjes aan de rand van de koekenpan in een ring op het eiermengsel. Leg de mozzarellaplakjes binnen de rand broccoliroosjes in een ring en drapeer tot slot de rolletjes ham als een ‘ster’ op de mozzarella.
Laat het eiermengsel in 4 minuten op zacht vuur gaar worden.
Serveren
Snijd de gevulde omelet in vier kwarten.
Ook lekker met gebakken aardappeltjes als hoofdgerecht.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.