Receptinformatie
Gebaseerd op de echte klassieker, maar dan net wat anders! Geniet van deze gegrilde asperges in zalm en spek als voor- of bijgerecht.
Voorbereiding
Snijd ongeveer 2cm van het onderste deel van de asperges en leg ze op een schaal.
Meng de olie met het citroensap, voeg wat peper en zout toe en smeer de asperges hiermee in.
Laat de asperges minimaal 10 minuten op kamertemperatuur afgedekt staan.
Koken
Leg de asperges na 10 minuten op een ingevet rooster boven matig heet vuur en gril ze in 8-10 minuten beetgaar. Draai ze regelmatig om.
Wikkel de gegrilde asperges hierna in de plakjes gerookte zalm en spek.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.