Receptinformatie
Voorbereiding
Maak het witlof schoon. Halveer de struikjes in de lengte en snijdt de verkregen helften doormidden of in drieën afhankelijk van de dikte van de struikjes. Dep de biefreepjes droog met keukenpapier.
Koken
Verhit een wok of wijde braadpan, voeg de olie toe en roerbak het vlees om en om goudbruin. Neem het vlees uit de pan en voeg het witlof toe met de honing en gemberwortel. Roerbak om en om tot het witlof lichtbruin ziet.
Schenk de sojasaus en bouillon erbij. Breng aan de kook, doe het vlees terug in de pan en warm even mee. Garneer voor het serveren met de koriander.
Serveren
Serveer de gebakken witlof met noedels.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.