Receptinformatie
Weinig werk, groots resultaat. Hier scoor je punten mee als je bezoek krijgt!
Voorbereiding
Leg twee keer 3 plakken rauwe ham naast elkaar met een kleine overlap.
Maak een insnede in de varkenshaasjes tot op ⅔ van het vlees en leg ze open op je werkblad.
Bestrooi de binnenkanten licht met peper en zout en besmeer ze vervolgens met de roomkaas en de honing Leg hierover de blaadjes basilicum en verdeel de blauwe bessen erover.
Klap het vlees dicht, leg ze in de lengte op de uitgespreide rauwe ham, wikkel deze er goed omheen en zet de ham vast met cocktailprikkers.
Koken
Verhit de boter in een koekenpan en bak de varkenshaasjes zachtjes rondom in 15 minuten bruin en gaar.
Serveren
Snijd de varkenshaasjes in dikke plakken en serveer ze op een mooie grote schaal.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.