Receptinformatie
Voorbereiding
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar.
Dep de kipfilet droog met keukenpapier en snijd hem in smalle repen. Bestrooi de kipreepjes met de maizena, kerrie en gemberpoeder.
Maak de preien schoon en snijd ze in ringen.
Maak de wortel schoon en snijd deze in smalle reepjes.
Maak de paprika schoon en snijd deze in blokjes.
Maak de bleekselderij schoon en snijd deze in boogjes.
Koken
Verhit de wok, wadjan of royale braadpan, voeg vervolgens de olie toe en bak de kipreepjes rondom bruin.
Voeg de groenten in gedeelten toe en bak deze goed mee.
Schenk het limoen of citroensap erbij en breng dit aan de kook.
Doe de in parten gesneden tomaten met de currypasta en de gekookte rijst erbij en schep goed om.
Serveren
Garneer met de koriander of peterselie.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.