Receptinformatie
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd de nerven uit de bladeren van de Coolwrap. Blancheer de bladeren kort.
Snipper de ui.
Koken
Verwarm een eetlepel olie in een pan. Fruit de uit, voeg wanneer de ui glazig is de knoflook toe.
Rul het gehakt.
Voeg de saus, de tomatenpuree, de tomaat, de paprika blokjes en de kruiden toe en laat het geheel even sudderen.
Verdeel een laagje saus over de bodem van een ovenschaal. Leg hierop een laagje gekookte witte Coolwrap bladeren.
Herhaal dit totdat de saus en de Coolwrap verdeeld zijn en eindig met een laagje saus.
Zet de ovenschaal 20 minuten in de oven.
Serveren
Garneer eventueel met wat geraspte kaas.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.