Receptinformatie
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Maak de sla schoon door de blaadjes los te halen en te wassen. Maak ze dan goed droog.
Snijd de sjalotjes in heel dunne ringetjes en hak de knoflook heel fijn.
Maak de Ceasar’s dressing door de mayonaise te mengen met 3 eetlepels water, 1 theelepel Worcestershiresaus, het rasp en 1 eetlepel sap van de limoen, de knoflook, 2 ansjovisfilets fijngehakt en de geraspte kaas, gebruik hier voor de staafmixer.
Maak eventueel nog verder op smaak met versgemalen peper en zout.
Meng de dressing samen met de sjalotjes door de iets kleiner gesneden sla, schep alles goed om.
Koken
Snijd de korstjes van het brood, snijd het brood in blokjes en bak ze in wat olie krokant
Grill de tonijn in een iets met olie ingevette BBQ of grillpan om en om rosé in 3 minuten.
Serveren
Verdeel de salade over de borden, schep de gegrilde tonijn erop en bestrooi met nog wat versgemalen peper, de fijngehakte peterselie en de croutons.
Tip: Vervang de tonijn door gegrilde kippedijen.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.