Receptinformatie
Een brunch zonder roerei bestaat niet! Geniet van deze boterhampuntjes met roerei kastanjechampignons.
Voorbereiding
Veeg de champignons met een stuk keukenpapier schoon en snijd ze in stukjes.
Snijd de boterhammen in driehoekjes.
Koken
Verhit de helft van de boter in een kleine koekenpan met antibaklaag en bak de stukjes champignon en ontbijtspek omscheppend in drie minuten.
Roer de eieren in een kom en giet ze bij de champignons. Schep het geheel al roerend om. Bak het mengsel niet te lang, de roerei moet nog wel smeuig zijn.
Rooster de broodjes.
Serveren
Leg het mengsel op de broodjes en garneer met wat peterselie.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.