Receptinformatie
Gezond, aards, zoet, rokerig en fris tegelijk. Supersimpel maar vooral heel erg verrassend! Vlam die BBQ maar alvast aan.
Koken
Leg de bieten tussen de kolen en laat ze garen. Draai ze regelmatig om.
Test met de punt van een mes of je er makkelijk doorheen komt. Dan zijn ze namelijk gaar.
Snijd ondertussen de kersen doormidden en haal de pit eruit.
Ontdoe de bieten als ze klaar zijn van de zwartgeblakerde buitenkant en snij ze in stukjes.
Voeg hieraan de kersen toe en besprenkel met de olijfolie en de sap van een halve citroen.
Serveren
Verdeel alles over een schaal en verkruimel hierover de feta.
Rasp de schil van de citroen er ook over en top het geheel af met peper, zout en blaadjes verse basilicum.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.