Receptinformatie
Voorbereiding
Snijd de tomaat in vieren, verwijder de zaadjes en snijd de tomaat in blokjes. Snijd de lente-ui en koriander fijn.
Koken
Verwarm de ovengrill voor en rooster hieronder de paprika’s in 10 minuten rondom zwart. Laat de paprika's ca. 10 minuten in een dichtgeknoopte diepvrieszak rusten.
Ontvel de paprika's onder koud stromend water en snijd het vruchtvlees in stukjes.
Roer in een kom de paprika’s, tomaat, lente-ui, koriander, olijfolie, limoensap, zout en peper door elkaar tot een salsa.
Verhit de boter in een koekenpan, kruid de steak met peper en bak deze in ca. 4 minuten rondom bruin en rosé van binnen. Breng de steak op smaak met zout.
Serveren
Verdeel de steaks over 4 borden en schep er salsa over. Lekker met rijst en gegrilde maïskolf.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.